Words:
学术的adj. _____________ 尴尬的adj.______________ 流利n._______________ 省 n. _______________ 态度n._________________ 误解n._________________ 热心的adj. _____________ 行为n.________________ 失望的adj.______________ 令人吃惊的adj.__________ 以前的adj.______________ 令人失望的adj.__________ 信息n._________________ 描述n._________________ 体系n._________________ 网站n.________________ 吃惊的adj.______________ 少年n._________________ 极好的adj.______________ 技术n._________________ 消失v.________________ 理解n._________________ 是印象深刻v.____________ 搬家v.________________ 指令(常复)n.____________ 纠正n._______________ 助理n._________________ 方法n._______________ 鼓励n.________________ 包含v.__________________ 厌烦的adj.______________ 乐趣n.________________ 文凭n.________________ 令人尴尬的adj. ____________________ Phrases:
换句话说 __________________ 课外活动 ____________________ 守诺/失诺 _____________________ 用这个方法(3)___________________
___________________ ________________ 总之 _______________
盼望 _____________________ 玩得高兴 ____________________________ 注意 __________________ 作弄某人 __________________ 着手做……_____________________ 根本不(像)_________________ 给某人留下印象(3)__________________ 在……很流利__________________ ________________________ 对……满意/失望______________________ _________________________________ 面带最灿烂的微笑_____________________ 在……开始时 ___________________ 取得文凭 _____________________ 在……结束时 _________________ 考试学科 _____________________ 上大学 ___________________ 表现好 ______________________ 被分成 ___________________ 与……相似 ___________________ 参加 ____________________ Sentences:
1. 对学习英语他总是持有非常积极的态度。
____________________________________________________________________________ 2. 毫无疑问, 我的高中老师的教法跟初中老师的教法是非常不同的。
_____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ 3. 跟老朋友聊天真好啊!
_________________________________________________ 4. 这根绳子是那根的四倍长。
_______________________________________________________________ _______________________________________________________________ _______________________________________________________________ _______________________________________________________________
词块运用练习
My First Day at Chengdu No.7 High School
Today is my first day at CD No.7 High School. What an exciting and amazing day today is! My new school ______(离不远)the downtown.
Compared with Junior High, the study in Senior High is more challenging. But we still enjoy our study. Among all the subjects, ___________________(我最喜欢的科目) is English and _______________(我可以告诉你为什么). The English teacher is very _________________ (热情)her teaching. Her teaching method _______________(一点不像) that of my teachers at Junior school. She always ____________________ (给我们清晰地指令) with her perfect pronunciation. Sometimes we work ____________( 由我们自己) and sometimes __________(以小组的形式). All the activities are done__________ (有趣的方式). Thus, I don’t think I will __________(感到枯燥).
We get along well with each other after we ____________(彼此介绍). All the classmates__________ (勤奋), brilliant, and full of dreams. We are __________ (期待着)a bright We also have various_______________ (课外活动)to ____________ (参加). I’m interested in playing table tennis and badminton. I believe I can enjoy my life while studying well at No.7 High School.
阅读理解练习
A
Our knowledge of the origin of chocolate is rather vague but we are aware that the Mayans and Aztecs( American Indians) made a drink from the beans of the cocoa tree. Then in 1528 this was taken home by the Spanish who named it chocolate. This was the first experience the Europeans had of chocolate but by the late 1600s it had spread to most countries in Europe. In the eighteenth and nineteenth centuries, drinking chocolate became a well-established activity but it was not until 1847 that Fry and Sons in England introduced “ eating chocolate “ . This remained much of a novelty until Daniel Peter, the famed Swiss chocolatier, was inspired to try to improve the smoothness and taste of the chocolate.
Peter’s idea was to mix some other ingredient (成分) with chocolate to balance its strong flavor. His early experiments with cheese were unsuccessful and a number of the other ill-fated mixtures followed. Finally, in 1874 Peter stumbled on the perfect answer: milk.
Nowadays milk chocolate is made of at least ten percent chocolate mass (raw chocolate pressed from cocoa nibs) and twelve percent milk solids (固体) combined with sugar, cocoa butter (the fat from the nibs) and vanilla (香精). It is also the type of chocolate most often chosen by children because it is less “ bitter “ than the dark varieties. 1. ________first made chocolate.
A. American Indians B. Spanish people C. English people D. Swiss people 2. Early chocolate was a kink of ________
A. bitter drink B. sweet drink C. bitter solid bar D. sweet solid bar
3. What do you think the sentence “ His early experiments with cheese were unsuccessful
“ mean?
A. He couldn’t’ t get solid “ eating chocolate “ when mixing cheese and chocolate together. B. He couldn’t’ t balance the bitterness of chocolate when he mixed it with cheese. C. He couldn’t’ t have a perfect smell when mixing cheese and chocolate together.
D. He couldn’t’ t eliminate( 消灭 ) the bitterness of chocolate when he mixed it with cheese. 4. Which of the following statements about chocolate is NOT true? A. Cocoa beans are the basic material for making chocolate. B. Early Spanish people drank chocolate as American Indians. C. First “ eating chocolate “ was a kink of solid food. D. Butter is used in making milk chocolate.
B
A Way of Life for Students
The Internet is a way of life for US college students, with research showing them to be one of the most concerned groups.
A recent study by Harris Interactive and 360 Youth found that 93 percent of American college students visit the Internet, and this market is expected to grow from 15.2 million in 2003 to 16.4 million in 2007. That is slow but could be the result of the already high number of college Internet users.
About 88 percent of American college students own a computer and more than half broadband (宽带) connections. Furthermore , 67 percent own cell phones and 36 percent use their mobile devices to visit the Internet. Study finding are that 42 percent go online mainly to communicate socially, and 72 percent of college students check emails at least once a day, with 66 percent using at least two email addresses.
The most popular online social activity is forwarding messages to friends or family, with 37 percent of college students saying they do so. The study also looked beyond the Internet surfing( 冲浪) habits and into the buying habits of this group, and found them responsible for more than US $ 210 billion in sales last year alone.
College students have learned how to spend their money, with 93 percent saying low prices were important when shopping.
The study also showed that 65 percent make loan(贷款)payments; 4l percent of freshmen have a credit; and 79 percent of seniors have a credit card. A significant number of charges on these credit cards are likely to be for entertainment and leisure expenses. 5. College students in the US, as this passage shows, ________ A. waste much time visiting the Internet B. lead an exciting life by using the Internet
C. don’ t have to learn their lessons in their classrooms
D. spend too much time, in the opinion of the writer, visiting the Internet 6. We can find from the third paragraph, that in the US _______
A. most college students are from rich families
B. cell phone will take the place of computers in colleges C. mobile phones make Internet life easy for college students D. college students can have a computer from their colleges
7. To communicate with friends, nearly half of the college students use ________ A. letters B. telephones C. text messages on mobile phones D. emails
8. By using the Internet , college students in the US can do the following EXCEPT __________. A. going swimming B. chatting with friends C. reading newspapers D. buying goods
Module 1 My first day at Senior High
Words:
学术的adj. academic 态度n. attitude 误解n. misunderstanding 省 n. province 行为n. behaviour 失望的adj. disappointed
令人失望的adj. disappointing 热心的adj. enthusiastic 以前的adj. previous
令人吃惊的adj. amazing 描述n. description 体系n. system 信息n. information 吃惊的adj. amazed 少年n. teenager
令人尴尬的adj. embarrassing 网站n. website 消失v. disappear
极好的adj. brilliant 技术n. technology 搬家v. move 理解n. comprehension 是印象深刻v. impress 助理n. assistant 指令(常复)n. instruction 纠正n. correction 包含v. cover 方法n. method 鼓励n. encouragement 文凭n. diploma 厌烦的adj. bored 乐趣n. enjoyment 尴尬的adj. embarrassed 流利n. fluency Phrases:
换句话说 in other words 玩得高兴 have fun/enjoy oneself 守诺/失诺 keep/break one’s word 作弄某人 make fun of sb. 总之 in a word 根本不(像) nothing like 盼望 look forward to 在……很流利 be fluent in 注意 pay attention to 用这个方法(3)in this way
with this method 着手做……get down to
by this means 在……开始时 at the start of
在……结束时 at the end of 对……满意/失望
be happy/disappointed with 上大学 go to college
参加 take part in 面带最灿烂的微笑
have/wear the biggest smile 课外活动 after-school activities
给某人留下印象(3)impress sb. 取得文凭 receive a diploma be impressed by / at / with 考试学科 academic subjects make/leave/create an impression on 表现好 behave well/oneself 被分成 be divided into 与……相似 be similar to Sentences:
1. 对学习英语他总是持有非常积极的态度。
He always has / hold / take a very active attitude to studying English.
2. 毫无疑问, 我的高中老师的教法跟初中老师的教法是非常不同的。
There is no doubt that the teaching method of my Senior High school teachers is quite different from that of the teachers at my Junior High school. 3. 跟老朋友聊天真好啊!
What fun it is to chat with an old friend! 4. 这根绳子是那根的四倍长。
This rope is four times as long as that one. This rope is three times linger than that one. This rope is four times the length of that one. The length of this rope is four times of that one.
词块运用练习 答案: is not from, my favourite one, I can tell why, enthusiastic about, is nothing like, gives us clear instructions, by ourselves,in groups,in a fun way,get bored,introduce ourselves to each other,are hard-working,looking forward to,after-school activities,take part in, 阅读理解
1. A细节反馈题,答案在文章第一句。
2. A推理判断题,从第二段第一句drink可知最初的巧克力是饮料。从文章结尾可知它原本是苦的。
3. B其前一句是实验的目的,而unsuccessful是针对目的而言。 4. D D项不应是butter而应是cocoa butter.
5. B主旨判断题。从文中对美国大学生活的描述来看,文中列举了很多数据并告诉我们,他们可以在网上进行不少活动,网络成了其生活中不可缺少的一部分。 6. C细节判断题。第三段说美国大学生88%有电脑,一半以上有宽带接口,67%有手机,36%用手机上网等,从中可知C项是大学生活的一个特点,而其他三项明显不对。
7. D推理判断题。文中没有提到写信、打电话、发手机短信等交际方式,全文围绕电脑、网络、电子邮件等进行描述。
8. A细节判断题。文中提到可以在网上聊天、购物,至于A与C,文中提到的 “ 社会交往、传递信息 “ 与C有一定关联,因此选A, A项没有提到。
因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容
Copyright © 2019- gamedaodao.com 版权所有 湘ICP备2022005869号-6
违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com
本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务