阅读理解(三) 1、A Competitive Sport
Cheerleading
Over th e years, cheerleading has taken two primary forms: game-time cheerleading and competitive cheerleading. Game-time cheerleaders’ main goal is to entertain the crowd and lead them with team cheers, which should not be considered a sport. However, competitive cheerleading is more than a form of entertainment. It is really a competitive sport.
Competitive cheerleading includes lots of physical activity. The majority of the teams require a certain level of tumbling (翻腾运动) ability. It’s a very common thing for gymnasts, so it’s easy for them to go into competitive cheerleading. Usually these cheerleaders integrate lots of their gymnastics experience including their jumps, tumbling, and overall energy. They also perform lifts and throws. This is where the “fliers” are thrown in the air, held by “bases” in different positions that require strength and working with other teammates.
Competitive cheerleading is also an activity that is governed by rules under which a winner can be declared. It is awarded points for technique, creativity and sharpness. Usually the more difficult the action is, the better the score is. That’s why cheerleaders are trying to experience great difficulty in their performance.
Besides, there is also a strict rule of time. The whole performance has to be completed in less than three minutes and fifteen seconds, during which the cheerleaders are required to stay within a certain area. Any performance beyond the limit of time is invalid.
Another reason for the fact that competitive cheerleading is one of the hardest sports is that it has more reported injuries. According to some research, competitive cheerleading is the number one cause of serious sports injuries to women. Emergency room visits for it are five times the number than for any other sport, partially because cheerleaders don’t use protective equipment. Smiling cheerleaders are thrown into the air and move down into the arms of the teammates, which may easily cause injuries. Generally, these injuries affect all areas of the body, including wrists, shoulders, ankles, head, and neck.
There can be no doubt that competitive cheerleading is a sport with professional skills. Hopefully, it will appear in the Olympics since cheerleaders are just as athletic and physically fit as those involved in the more accepted sports. It should be noted that it is a team sport and even the smallest mistake made by one teammate can bring the score of the entire team down. So without working together to achieve the goal, first place is out of reach. 1.What is the main purpose of competitive cheerleading? A.To compare skills of participants.
B.To make the audience feel amused. C.To attract more people to watch events. D.To cheer up the competitors on the court.
2.The underlined word “integrate” in Paragraph 2 probably means “______”. A.examine B.combine C.identify D.replace
3.We can learn from the passage that competitive cheerleading ______. A.lacks necessary guidelines to follow B.enjoys greater popularity than other sports C.requires more designed actions than gymnastics D.has a relatively high rate of damage to the body
4.Which of the following shows the structure of the passage?
I: Introduction P: Point Sp: Sub-point (次要点) C: Conclusion
A.
B.
C.
D.
2、 Black Friday is just a week away, an annual tradition in which holiday shoppers rush to the supermarkets and malls. Most shoppers pack stores to buy things at a discount. For some, however, shopping is less of a pastime and more of an addiction. These people have compulsive(强迫性的) shopping disorder, a condition filled with debt and regret.
While it's true that many lack money and credit management skills, what these shoppers are often looking for is a “buy high”,an emotional rush to put themselves in a better mood, found San Francisco State University researchers in 2013. These types of shoppers often hold materialistic values. When under stress, materialistic shoppers are more likely to shop compulsively.
Rather than providing any social or emotional outlet(发泄出口 ),the extreme stress-induced purchases only increase anxiety and lower well-being, and materialistic shoppers already tend to have lower self-esteem than others to begin with.
In fact, it’s exactly at low moments that materialistic shoppers are most likely to shop for expensive items, and they're more likely to make those purchases on credit. This of course can create a vicious cycle, in which a materialistic shoppers with low self-esteem buys a luxury item he or she cannot afford in an effort to improve sense of self. The financial burden can cause stress and strain relationships over the issue of money, further affecting the mood of the shopper and leading to more spending to try to regain a sense of self-worth.
Symptoms of shopping addiction include constant thoughts about shopping, buying to improve the mood and inability to change behavior.
There are treatment options for those with compulsive shopping disorder, which may include medication. Other recommendations include shopping with a friend, getting rid of credit cards and above all, developing meaningful hobbies.
1.What do you learn about Black Friday? A.Many shops have special offers. B.Customers can enjoy leisure time. C.Shoppers can get free products.
D.Shoppers spend much money on useless things.
2.According to the passage, the extreme stress-induced purchases _____. A.provide an emotional outlet B.make people more anxious C.regain people’s confidence D.improve management skills
3.When are materialistic shoppers most likely to shop for expensive items? A.When they are delighted. B.When they are excited. C.When they are inspired. D.When they are depressed.
4.According to the author, which of the following is the most important treatment option? A.Taking chemical medicine. B.Shopping with a friend. C.Developing meaningful hobbies. D.Getting rid of credit cards.
3、 Is dark chocolate healthy? Yes,dark chocolate has compounds(化合物) that offer health benefits and can be enjoyed without guilt, even on a daily basis. But the amount matters, since too many bites can contribute to extra fat, sugar and calories and get rid of its health benefits.
Dark chocolate is rich in cocoa, which contains compounds known as flavanols(黄烷醇). At high levels, cocoa flavanols have been shown to help lower blood pressure and the risk of diabetes. Dark chocolate has the highest amount of cocoa flavanols: milk chocolate has lens, and white chocolate has none.
But while cocoa flavanols in dark chocolate make it a healthful treat they give it a biter flavor. Producers may process chocolate to make it more delicious, but doing so can remove some of these beneficial compounds,said Matt Hartings, an American professor. In spite of this,dark chocolate is still a healthier choice than milk chocolate, which tends to have more sugar. Additionally, cocoa powder contains minerals. So you can enjoy a piece of dark chocolate even after a meal. Just keep the following in mind.
First, buy chocolate that has at least 60% cocoa. \"Generally speaking,the higher the percentage, the more flavanols. These higher-percentage chocolates have the added benefit over the lower percentages and milk and white chocolates because they contain less sugar and less fat,” Hartings said.
Second, if possible, choose natural cocoa over Dutch processed cocoa, which is treated with an alkali(碱). This gives chocolate a milder flavor but removes healthful flavanols.
And finally, to keep weight in check, limit to 30 grams of dark chocolate daily, or about 150 calories. 1.Dark chocolate is healthy mainly because of the existence of _______. A.rich minerals B.less sugar C.cocoa flavanols D.fewer calories
2.What does the underlined word “treat” in Paragraph 3 mean? A.Something enjoyable. B.A salt-free diet. C.Food paid by others. D.A cure for an illness.
3.What can we learn from the text?
A.Cocoa flavanols leads to high blood pressure. B.White chocolate is good for health. C.One can feel free to eat dark chocolate. D.Alkali can affect flavanols’ content.
4.What’s the author’s purpose in writing the text? A.To show his love for dark chocolate.. B.To promote the sales of chocolate. C.To provide facts about dark chocolate. D.To make a distinction among chocolates.
4、 On a cool morning, Wilson Kasaine heads out along a dirt path in southernKenya. His calmness makes it easy to forget that he’s tracking one of the most dangerous animals in the world. Kasaine is tracking lions—especially one lion called Marti, who is the real-life Lion King of Selenkay Conservancy.
Tracking lions on foot may sound like a death wish, but Kasaine has been doing it for most of his life. Born into a traditional Maasai family he quickly grew to understand the beauty and danger of wildlife. Living with big wild animals forces him to develop a good sense of where they have been and where they may be going. During his 12-kilometer walks to and from school, he learned how to tell the pawprints (爪印)of a lion from those of other animals.
Growing up, Kasaine knew that improving his tracking abilities would help him avoid surprise meetings with dangerous animals. For many Maasai, tracking is mainly a matter of self-protection. But Kasaine is tracking lions to meet them and to protect them. He leads a small group of wide-eyed tourists over the red sandy path, searching for the lion that has left upon it his prints.
Each year, thousands of tourists crowdKenya’s national parks to try to have a look at the \"big five”; elephants, rhinoceros, leopards, buffaloes and lions. The international draw of these animals matters a lot because the nation’s economy is tied to the protection of its wildlife. If Kenya’s wildlife disappears, so does its second-largest source of income.
Wildlife protection efforts in Kenya meant marking off land exclusively(专门地)for animals. But it also meant that the people who had originally lived in the area were forced to leave their land and into smaller surrounding areas, They are also finding it increasingly hard to keep a traditional Maasai lifestyle. But people are glad that it really makes a difference to wildlife protection. 1.How did Kasaine track lions? A.By working together with tourists. B.By running after them all the time. C.By going to school every day. D.By studying their paw prints. 2.What can we learn from Paragraph 4? A.Maasai people are born animal lovers. B.Tourism is a big threat toKenya’s wildlife. C.Kenya benefits a lot from its wildlife protection. D.Small animals are not included in their protection policy.
3.What does the underlined word \"it” in the last paragraph refer to? A.Kenya’s economic development.
B.Kenyan people’s traditional Maasai lifestyle. C.Kenya’s second-largest income source. D.People’s leaving their original homes. 4.What is the best title for the text? A.Wildlife protection inKenya B.Meeting a dangerous animal C.Wilson Kasaine’s wise choice D.Learning to live with lions
5、 Now many young people are traveling around the world on their own, not because they have no one to travel with, but because they prefer to go alone.
Kristina Wegscheider from California first traveled alone when she was at college and believes that it is something everyone should do at least once in their life. \" It opens your mind to new things and pushes you out of your comfortable zone,\" Wegscheider said. She has visited 46 countries covering all seven continents.
In foreign countries, with no one to help you read a map, look after you when you get ill, or lend you money if your wallet is stolen, it is challenging. This is what drives young people to travel alone. It is seen as character building and a chance to prove that they can make it on their own.
Chris Richardson decided to leave his sales job in Australia to go traveling last year. He set up a website, The Aussie Nomad, to document his adventures. He said he wished he had traveled alone earlier. \"The people you meet,the places you visit,or the things you do, everything is up to you and it forces you to grow as a person, said the 30-year-old man. Richardson describes traveling alone as ua shot in the arm”, which makes you a more confident person that is ready to deal with anything. He said, “ The feeling of having conquered something on my own is a major part of what drives me each day when I'm dealing with a difficult task. I walk around withmy head up because I know that nothing is impossible if I try. ”
The great 19th century explorer John Muir once said,Only by going alone in silence can one truly get into the heart of the wilderness.\"
1.Which of the following will Kristina Wegscheider agree with? A.Traveling alone is a necessary experience for everyone. B.It is more meaningful to travel in foreign countries.
C.It is comfortable to travel around without a friend. D.Traveling abroad helps people to find new things. 2.Traveling alone is challenging because_______________. A.you have to make things on your own B.it is hard for you to prove yourself to others C.you can only depend on yourself whatever happens D.it will finally build your character 3.What can we infer about Chris Richardson? A.He started traveling alone at an early age. B.He was once shot in the arm. C.He used to work as a salesman. D.His website inspires others a lot. 4.What is the best title for the passage? A.Travel Abroad B.Travel Unaccompanied C.Travel Light D.Travel Wide and Far
6、Dream in Heart
On the first day of school our professor introduced a new classmate—a wrinkled little old lady—to us. Her name was Rose, and she was eighty-seven years old.
After class Rose and I walked to the Student Union Building and shared a chocolate milk-shake. She told me she always dreamed of having a college education and now she was getting one. We became instant friends. Every day for the following months, we would leave class together and talk nonstop. I was always attracted, listening to this “ time machine” as she shared her wisdom and experience with me.
Rose became famous and easily made friends wherever she went. She tended to be highly motivated,responsible, and deeply involved in class participation. In spare time she had someone hang out or go to bars with. She even participated in some form of athletic activity. She said that extra-curricular activities can form a vital part of her experience, creating unique chances for friendship and learning.
At the end of the term we invited Rose to speak at our football meal. A little embarrassed, she leaned into the microphone and simply said, “ I’ m sorry I’ m so nervous.” As we laughed, she cleared her throat and began, “ We
do not stop playing because we are old; we grow old because we stop playing. There is a huge difference between growing older and growing up. If you’ re nineteen years old and lie in bed for one full year, you will turn twenty. If I’ m eighty-seven years old and stay in bed for a year, I will turn eighty-eight. Anybody can grow older. It’ s non-optional but that doesn’ t take any talent or ability. The idea is to grow up by always finding the chance in change. In this way the elderly don’ t have regrets for what they did, but rather for things they did not do.” Rose concluded her speech by courageously singing “ The Rose” . She challenged us to study the words of the song and lived them out in daily lives.
At the year’ s end Rose finished the college degree she had begun all those years ago. One week after graduation Rose died peacefully in her sleep. Over two thousand college students attended her funeral in honor of the wonderful woman who taught by example that it’ s never too late to be all you can possibly be. 1.Why does the author compare Rose to “ time machine” in Paragraph 2? A.To stress her old age and knowledge of life. B.To describe the close friendship between them. C.To show that she always enjoyed her active life. D.To explain why she took on a challenge in college.
2.Rose was invited to speak at the football meal most probably because ______. A.she was a great football fan B.she was the smartest student C.she tried hard to achieve her dream D.she became more educated than the others
3.We can learn that Rose agreed with the idea that ______. A.growing older means growing up B.it takes talent and ability to grow up
C.receiving high education helps to be courageous D.one grows older at the same time when he grows up 4.The passage is intended to ______. A.provide an example for the elderly B.discuss how to grow up quickly C.tell the importance of attending college D.inspire the readers to live up to lives
7、 Jane Austen, a famous English writer, was born at Steventon, Hampshire, on December 16, 1775, and died on July 18, 1817. She began writing early in life, although the prejudices of her times forced her to have her books published anonymously ( 匿名 ).
But Jane Austen is perhaps the best known and best loved of Bath's many famous local people and visitors. She paid two long visits here during the last five years of the eighteenth century and from 1801 to 1806, Bath was her home. Her deep knowledge of the city is fully seen in two of her novels, Northanger Abbey and Persuasion, which are largely set in Bath. The city is still very much as Jane Austen knew it, keeping in its streets and public buildings the well-ordered world that she described so well in her novels. Now the pleasure of learning Jane Austen's Bath can be enhanced (增强)by visiting the Jane Austen Centre in Gay Street. Here, in a Georgian town house in the heart of the city, you can find out more about Bath in Jane Austen's time and the importance of Bath in her life and work.
The Centre has been set up with the help and guidance of members of the Jane Austen Society. After your visit to the Centre, you can look round the attractive shop, which offers a huge collection of Jane Austen related books, cards and many specially designed gifts. Jane Austen quizzes are offered to keep the children busy.
You can also have walking tours of Jane Austen's Bath, which is a great way to find out more about Jane Austen and discover the wonderful Georgian city of Bath. The tour lasts about one and a half hours. The experienced guides will take you to the places where Jane lived, walked and shopped. 1.Jane Austen paid two long visits to Bath________. A.in her early twenties B.in her early teens C.in her late twenties D.in her late teens
2.What can we learn about Bath from the passage? A.Bath has greatly changed since Jane Austen's death. B.The city has changed as much as Jane Austen knew it. C.Bath remains almost the same as in Jane Austen's time. D.No changes have taken place in Bath since Jane Austen's time. 3.The author writes this passage in order to________. A.attract readers to visit the city of Bath B.ask readers to buy Austen's books
C.tell readers about Jane Austen's experience D.give a brief introduction to the Jane Austen Society 4.It takes you about one and a half hours________. A.to get to the Jane Austen Centre in Gay Street B.to buy Jane Austen related books, cards and gifts C.to find a guide to take you to the Centre D.to look around the city of Bath on foot
8、 Greg Woodburn, a student at the University of Southern California, spends a lot of time cleaning sneakers he collected. But soon the shoes will be sent to poor children in the United States and 20 other countries,thanks to Woodburn's Share Our Soles (S.O.S.) charity.
A high school track star in the town of Ventura, California,Woodburn was treated in hospital for months with knee and hip injuries.
“I started thinking about the health benefits, the friendship and the confidence I got from running,” he says,“And I realized there are children who don’t even have shoes.\"
Woodburn gathered up his old sneakers, then asked his friends to donate. His goal was to have 100 pairs by Christmas that year.When he collected more than 500 pairs, he decided to turn the shoe drive into a year-round endeavor.
Back then, the sneakers came from donation boxes at the YMCA and the local sporting goods store and from door-to-door pickups. Woodburn has now set up collection boxes at two high schools, a city gym and a recreation centre. He has started accepting adult sizes and sandals. So far, S. O. S has collected and donated more than 3,000 pairs.
Woodburn has cleaned all the shoes. After sorting the shoes by size, Woodburn selects the good shoes for the washing machine and the worn-out ones for recycling.
To ship the footwear,Woodburn teamed with Sports Gift, a nonprofit organization that provides soccer and baseball equipment to children around the world. Keven Baxter, founder and president, says, “We’d send kids balls and shoes. I've heard that for many of these kids,these old sneakers are the only shoes they had. They wear them to school and to do sports.So Greg's running shoes were a nice addition for us.”
For many recipients, the shoes represent opportunity. Two young hoys in Southern California attended school on alternate days because they shared a pair of shoes. They were too big for one boy and too small for the other.
Thanks to S. O. S., each brother received his own pair of shoes. The boys now attend school daily and enjoy their learning. When they graduate, they say, they will help a stranger, just as Woodburn helped them. 1.What caused Greg Woodburn to donate old shoes for poor children? A.The benefits from playing sports. B.News about some poor children. C.His memory of school life. D.The medical treatment he received.
2.When collecting more sneakers than expected, Woodburn decided to _________. A.include adult sizes and sandals B.set up branches in different cities C.collect shoes throughout the year D.expand his endeavor in the whole city
3.How did Woodburn manage to deliver the shoes collected? A.By sending them by mail. B.By working with Sports Gift. C.By advertising for those in need. D.By offering them from door to door.
4.What can we learn from Keven Baxter’s remarks? A.Sports Gift is popular around the world. B.Many children need Greg’s old sneakers. C.Greg's running shoes are the best gifts for children. D.International organizations should provide more help.
答案以及解析
1答案及解析: 答案:1.A; 2.B; 3.D; 4.C
解析:1.细节理解题。根据第一段competitive cheerleading is more than a form of entertainment. It is really a competitive sport.和第二段Competitive cheerleading includes lots of physical activity.和最后一段There can be no doubt that competitive cheerleading is a sport with professional skills.可知竞技啦啦队竞争性的运动,是一项具
有专业技能的运动。故选A.
2.猜测词义题。通常这些啦啦队长会将他们的体操经验融入其中,包括跳跃、翻滚和整体能量。“integrate”指整合,结合,融入,与combine同义,故选B.
3.细节理解题。根据第五段Another reason for the fact that competitive cheerleading is one of the hardest sports is that it has more reported injuries.和Generally, these injuries affect all areas of the body, including wrists, shoulders, ankles, head, and neck.及本段的数据说明可知竞技啦啦队很容易造成队员受伤,会造成身体多个部位的伤害。故选D.
4.推理判断题。文章第一段是总体介绍竞技啦啦队,第二段介绍其包括内容和标准,第三、四段介绍其难度很高,第五段介绍竞技啦啦队受伤率很高。最后一段得出结论竞技啦啦队是一项专业技能的运动。属于总分总结构,故选C.
2答案及解析: 答案:1.A; 2.B; 3.D; 4.C
解析:1.细节理解题。根据第一段第二句“Most shoppers pack stores to buy things at a discount. ” 可知,在黑色星期五许多商店的商品会搞特价。
2.细节理解题。根据第三段第一句“Rather than providing any social or emotional outlet, the extreme stress-induced purchases only increase anxiety.\"可知,因为极度紧张诱发的购物行为只能增加人的焦虑。 3.推理判断题。根据第四段第一句“…it’s exactly at low moments that materialistic shoppers are most likely to shop for expensive items... ”可知,这些物质型购物者最可能在情绪低落的时候选购昂贵商品,故D项最佳。 4.细节理解题。根据最后一段最后一句“ Other recommendations include shopping with a friend,getting rid of credit cards and above all, developing meaningful hobbies. ”可知,作者认为“培养有意义的爱好”是最好的治疗方法。
3答案及解析: 答案:1.C; 2.A; 3.D; 4.C
解析:1.细节理解题。由“Dark chocolate is rich in cocoa,which contains compounds known as flavanols(黄烷醇). At high levels, cocoa flavanols have been shown to help lower blood pressure and the risk of diabetes. ”可知黑巧克力是健康的,主要是因为可可黄烷醇的存在,选C项。
2.词义猜测题。根据“But while cocoa flavanols in dark chocolate make it a healthful treat, they give it a biter flavor.”可知虽然黑巧克力中的可可黄烷醇使得它成为一种健康的享受,但是它发出一点苦味,所以选A项。 3.推理判断题。由“Second, if possible, choose natural cocoa over Dutch processed cocoa,which is treated with an
alkali(碱). This gives chocolate a milder flavor but removes healthful flavanols. ”可知碱会影响黄烷醇的含量, 选D项。
4.写作意图题。这篇文章主要讲了黑巧克力是健康食物的原因,并且说明食用黑巧克力要适量,这作者写这篇文章的目的是提供关于黑巧克力的一些事实,故选C项。
4答案及解析: 答案:1.D; 2.C; 3.B; 4.A
解析:1.推理判断题.由第二段中的 During his 12-kilomeler walks to and from school, he learned how to tell the paw prints (爪印)of a lion from those of other animals.可推知,Kasaine通过獅子的爪印追踪狮子,故选D. 2.细节理解题,由第四段第二、三句可知,肯尼亚从野生生物保护中受益很多,故选C。
3.词义猜测题.由尾段中的But it also meant that the people who had originally lived in the area were forced to leave their land.可推知,it 指的是人们被迫离开他们的家园,故选B。 4.主旨大意题。文章主要讲了在肯尼亚,人们对野生生物的保护, 故选A。
5答案及解析: 答案:1.A; 2.C; 3.C; 4.B
解析:1.细节理解题。根据文章第二段中的“it is something everyone should do”可知答案为A.
2.细节理解题。根据文章第三段中的第一句话“In foreign countries, with no one to help you read a map ... it is challenging. ”可知答案为C.
3.推理判断题。根据第四段中的第一句话可知A项错误,而C项正确;根据第四段中的第五句话可知,文章中用的是比喻的修辞手法,并不是胳膊上真的中了一,因此B项错误;D项文中未涉及。故答案为C.
4.标题判断题。根据文章第一段中的“traveling around the world on their own” 以及下文多次出现的“alone”一词可知,B项最适合做文章标题,其中unaccompanied意为“无同伴的”,与alone相符,故答案为B.
6答案及解析: 答案:1.A; 2.C; 3.B; 4.D
解析:1.推理判断题。根据第二段最后一句I was always attracted, listening to this “ time machine” as she shared her wisdom and experience with me.可知,作者强调她的晚年和生活的知识。
2.推理判断题。根据倒数第二段中The idea is to grow up by always finding the chance in change. In this way the elderly don’ t have regrets for what they did, but rather for things they did not do.可知,罗丝被邀请在足球赛中发言,很可能是因为她努力实现她的梦想。
3.推理判断题。根据第二段中Anybody can grow older. 每一个人都会长大。 It’ s non-optional but that doesn’ t take any talent or ability. 这是不可选的,但不需要任何天赋或能力。The idea is to grow up by always finding the chance in change. 我们的想法是通过不断寻找改变的机会来成长。可知,我们可以了解到Rose同意成长需要天赋和能力。
4.目的意图题。根据最后一段最后一句Over two thousand college students attended her funeral in honor of the wonderful woman who taught by example that it’ s never too late to be all you can possibly be.可知,本文目的是鼓励读者不要辜负自己的生活。
7答案及解析: 答案:1.A; 2.C; 3.A; 4.D
解析:【小题1】考查考生对短文中细节的识辨和整合能力。第一段交代了她出生于1775年;第二段提到了她去Bath 是在the last five years of the eighteenth century,即15-1900年。
【小题2】命题立意:考查考生对短文中细节的识辨能力。文章第二段The city is still very much as Jane Austen knew it,提供答案。
【小题3】命题立意:考查考生领会作者写作意图的能力。从文章的后半部分可以明显地判断出作者的这一意图。
【小题4】命题立意:考查考生对文章细节的把握能力。根据文章最后一段You can also have walking tours of Jane Austen's Bath,……可以做出判断。
8答案及解析: 答案:1.A; 2.C; 3.B; 4.B
解析:1.细节理解题。根据文章的第二、三段可知,Greg Woodburn曾是一个中学的田径明星。因膝盖和臀部受伤住院后,他开始反思体育给他带来的好处,他意识到很多孩子没有鞋子穿,于是他决定把穿过的旧鞋捐给他们。
2.细节理解题。根据文章的第四段可知,Woodburn本打算在当年圣诞节前收集到100双旧运动鞋,可是他收集到的旧鞋竟然超过了500双。于是他决定把收集旧鞋变成一项全年都要做的事情。
3.细节理解题。根据文章的第七段可知,为了运输那些收集来的旧鞋,Woodburn与一个名叫Sports Gift的慈善机构合作。Sports Gift是一个向世界各地的儿童供应足球和棒球设备的非营利性组织。
4.推理判断题。根据文章的第七段可知,Sports Gift的创始人Keven Baxter说,那些旧的运动鞋是一些贫困孩子仅有的鞋子。 他们穿着它们上学和运动。可见,有很多贫困孩子需要Greg Woodburn收集来的旧鞋。
因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容
Copyright © 2019- gamedaodao.com 版权所有 湘ICP备2022005869号-6
违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com
本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务