您好,欢迎来到刀刀网。
搜索
您的当前位置:首页2006年3月国家公共英语(三级)真题试卷(题后含答案及解析)

2006年3月国家公共英语(三级)真题试卷(题后含答案及解析)

来源:刀刀网


2006年3月国家公共英语(三级)真题试卷 (题后含答案及解析)

题型有:1.

Researchers stress that we need diet and exercise to drop pounds. “The most 【26】______ way to lose weight is with a combination, “says Rena Wing, head of the National Weight Control Center. 【27】______ experts also admit that many 【28】______ losers find it helps to 【29】______ on one or the other. ‘“A lot of people feel helpless at the thought of 【30】______ everything--diet, lifestyle,” says Bess Marcus, professor of human behavior at Brown University Medical School. “So ask yourself, ‘ 【31】______ do I want to start? What am I willing to focus on?’” The 【32】______ depends on everything from what you hope to 【33】______ to how your life is 【34】______ . If you are in a big hurry to drop pounds 【35】______ dieting is the way to go. Decades of 【36】______ have shown it’s the surest and quickest method. If you are more 【37】______ with how you look than with numbers on the scale, though, 【38】______ may be the way to go. By increasing physical activity, you’ll 【39】______ fat and build muscle tissue. 【40】______ often end up losing both fat and muscle tissue. Your 【41】______ approach is one that suits your lifestyle. If you’ve tried and 【42】______ at one approach, consider the other. “A lot of people have become so disappointed that they begin to think they’ll 【43】______ be able to lose weight, “says Marcus. “That’s when it’s time to try some thing new. 【44】______ a small step forward can help people 【45】______ confidence and convince them selves they can make even bigger changes.”

1. 【26】 A.active B.effective

C.comprehensive D.productive

正确答案:B 解析:本题考查形容词的用法。active积极的;effective有效的;comprehensive易理解的,全面的;productive多产的;这里说的是“最有效的减肥方法”。故选B。

2. 【27】 A.Then B.Still

C.Moreover D.But

正确答案:D

解析:本题考查连词的用法。then当时,然后;still还,仍,更;尽管如此;moreover而且,此外;but而是,但是。前面说“with a combination”,从后文的

“on one or another”可以推测前后文是转折关系。故选but。

3. 【28】 A.grown-up B.would-be C.poor

D.unfortunate

正确答案:B

解析:本题考查语境的把握。would-be表示“想要…的人”,此处表示“想要减肥的人”。类似的短语有“a would-be learner想上学的人”,“a would-be suicide未遂的自杀”。

4. 【29】 A.concentrate B.dwell C.insist D.stress

正确答案:A 解析:本题考查对上下文语义的综合理解。concentrate on集中,全神贯注于;dwell on细想,详述;insist on坚持,坚决要求; stress on着重,强调。前文说到“with a combination”,指的是把节食和做运动结合起来。由上题可知后面的意思与前文相反,所以应该是说把注意力集中在其中一种方法上。故选A。

5. 【30】 A.changing B.combining C.developing D.practicing

正确答案:A

解析:本题考查动宾搭配。change改变;combine结合;develop发展,建立;practice练习;combine常用于combine A with B/ combine A and B结构,故应排除。此空后面所接宾语everything的指代对象是“饮食,生活习惯”,饮食和生活习惯只能是“改变”而不可能是“发展或者练习”。故选A。

6. 【31】 A.How B.When C.Where D.Why

正确答案:A

解析:本题考查语境的把握。这段话都在说两种减肥的方法,所以此处的两个问题应该与采取哪种减肥方式有关,且后面的问题也给出了线索,对方式的提问常用how,故选A。

7. 【32】 A.alternative B.answer C.choice D.solution

正确答案:B

解析:本题考查上下文语义的衔接,应该结合前文来看,这里是承接上文最后提出的两个问题的,所以此空应选择与ask相对的 answer。故选B。

8. 【33】 A.achieve B.acquire C.address D.adopt

正确答案:A

解析:本题考查动词的用法。achieve取得…成就,达到;acquire获得,得到;address向…致辞,演说;adopt采纳,收养。文章的意思是“想要达到什么目的”,故选A。

9. 【34】 A.settled B.organized C.formed D.composed

正确答案:B

解析:本题考查主谓搭配。settle解决,定居;organize组织,安排;form形成;compose由…组成。此处应填动词的主语是life (生活),能与之搭配的只有organize。故选B。

10. 【35】 A.eventually B.hard

C.completely D.fast

正确答案:D

解析:本题考查对语境的把握。从前面的hurry可知这句话的意思是“急于

减肥,想要快速减肥”,四个选项中与hurry意思一致的是fast。故选D。

11. 【36】 A.summary B.research C.inspection D.survey

正确答案:B 解析:本题考查词语的辨析。summary总结;research研究;inspection检查,检测;survey调查。这里讲的是数十年的研究。故选B。

12. 【37】 A.confused B.troubled C.concerned D.acquainted

正确答案:A

解析:本题考查固定短语。confuse with混淆,迷惑;trouble为及物动词,后面不与with搭配;be concerned with与…有关;ac quaint with熟悉,了解。这里表达的意思是“注重/在意自己的体型”,故A正确。

13. 【38】 A.exercise B.operation C.diet D.activity

正确答案:A 解析:本题考查上下文语义的衔接。文章共介绍了节食和做运动两种减肥方式,前文已经介绍了节食的效果,所以这里该说做运动会有什么效果了。故选A。

14. 【39】 A.discharge B.consume C.digest D.burn

正确答案:B 解析:本题考查动宾搭配。discharge卸下,放出;consume消费,消耗;digest消化;burn燃烧。burn为不及物动词,后面不能直接跟宾语,故排除。A、B、C三项中只有consume能与fat搭配,表示“消耗脂肪”,故B正确。

15. 【40】 A.Activists B.Practitioners C.Dieters D.Exercisers

正确答案:C

解析:本题考查语境的把握。前文说做运动会消耗脂肪增长肌肉,而此空后面说既会减掉脂肪也会减掉肌肉组织,由此可知作者是在将两种减肥方法的效果进行比较,故这里选dieter (节食者)。

16. 【41】 A.simplest B.best C.easiest D.quickest

正确答案:B 解析:本题考查语境的把握。由后面的适合自己生活方式的方法推断出应为最好的方法。故选B。

17. 【42】 A.failed B.aimed C.paused D.arrived

正确答案:A

解析:本题考查上下文语义的衔接。fail失败;aim以…为目标;pause暂停;arrive到达。从后文“consider the other”可以推测出前面所用的方法失败了。故选A。

18. 【43】 A.ever B.rarely C.never D.nearly

正确答案:C 解析:本题考查对语境的把握。由前面的disappointed可知后面是否定,never从未,永不;符合题意。故选C。

19. 【44】 A.Naturally

B.Simply C.Almost D.Even

正确答案:D

解析:本题考查副词的用法。naturally自然地;simply简单地; almost几乎,差不多。从语气来看,这里表示一种强调的语气, even作副词表示“甚至”,有加强语气的作用。故选D。

20. 【45】 A.reserve B.regain C.return D.recover

正确答案:B

解析:本题考查动词的用法。reserve保留;regain重新获得;re turn返回,还回;recover恢复。结合文意,这里说的是“帮助人们重建信心”。故选B。

Section III Reading Comprehension (40 minutes)

Part ADirections: Read the following three texts. Answer the questions on each text by choosing A, B, C or D. Mark your answers on ANSWER SHEET 1.

Burn rate is the speed at which a startup business consumes money. My rate was $ 75,000 a month. Four months after my company was set up, I had only a quarter of the starting capital left in the bank. Looking for guidance, I went to talk to my friend, Arthur Walworth about my new venture. “Times of great change always bring out the risk-takers,” he said. “And they leave winners and losers. My grandfather invested a lot of money in a project of Thomas Edison’s that ended up in failure.” I was lost in thought at the notion of a Thomas Edison project ending in failure. Damn. It could happen to anybody! I must continue. At that time CD-ROM sales had bombed, so investors were fleeing from the field. I didn’t turn away from mine entirely, but instead linked it to the Internet. My plan was to offer consumers descriptions of home-design products by using a special soft ware and let them modify the designs. Then we can enable them to get online professional and constructional help to have their houses built, decorated and furnished according to their own choice. To realize my plan I needed investors, so I continued to meet regularly with venture capitalists. One said I had a great idea. But I needed to test it. Get the money somewhere. To get this money from a VC is going to cost .my wife and my children! He turned down my request. Wife? Children? I barely remembered them. I was working nonstop--struggling to turn the key in the lock, to find the right way ahead. The pressure was terrible. It was just at this time that my parents and sisters stepped up. Two hundred thousand dollars. A lot of money to

them, invested in this crazy son and brother without a moment’ s hesitation. Dad and Mom had driven out from Chicago and seen the passion in my little office and the trouble at home. With their help my company survived and has been prospering ever since.

21. When the author’s company started operation, he had ______. A.$ 450,000 B.$ 400,000 C.$ 350,000 D.$ 300,000

正确答案:B

解析:推理题。本题需要就第一段提供的数据进行计算。作者说每月花75,000美元,四个月之后账户里只剩下四分之一的资金。由此我们用75,000乘以4得出的300,000美元应该是总共用掉的钱,这个数额占总资金的四分之三,计算可得总资金是 400,000美元。故选B。

22. Arthur implies that to start a business in times of change, people have to ______.

A.rely on famous people all the time B.invest as much money as possible C.face the risks of possible failure D.think about nothing but success

正确答案:C

解析:细节题。从第三段Arthur所说的话“they leave winners and losers(不是成功就是失败)”可以看出,前面所说的事情是有风险的。故选C。

23. The author’s company was engaged in ______. A.furniture design and production B.online home-design service C.traditional home designing D.home decoration business

正确答案:B

解析:推理题。从文章第六段第一句话“...offer consumers descriptions of home-design products...”以及后面的“...have their houses built,decorated and furnished...”可知,选项A、D都只是公司业务的一部分,C项文中没有提及,只有B项才是完整的答案。

24. Faced with a very unfavorable market situation, the author decided ______. A.to improve his service B.to start a new business C.to withdraw his money D.to reduce his investment

正确答案:A

解析:细节题。由文章第五段第二句“I didn’t turn away from mine entirely,but instead linked it to the Internet.”可知,作者没有放弃而是开辟了新的路径,这与A项表述一致。

25. It is implied that venture capital is often ______. A.risky B.timely C.secure D.abundant

正确答案:A

解析:推理题。由文章倒数第五段倒数第二句“...to get this money from a VC is going to cost my wife and my children!”可知,作者如果向投机资本家借钱的话就会失去自己的妻子和孩子,由此可推测出向投机资本家借钱有很大的风险。故选A。

When we think about happiness, we usually think of something extraordinary, a peak of great delight--and those peaks seem to get rarer the older we get. For a child, happiness has a magical quality. I remember making hide-outs in newly cut hay, playing cops and robbers in the woods, getting a speaking part in the school play. Of course, kids also experience lows, but their delight at such peaks of pleasure as winning a race or getting a new bike is unreserved. For teenagers, or people under twenty, the concept of happiness changes. Suddenly it’s conditional on such things as excitement, love, and popularity. I can still feel the agony of not being invited to a party that almost everyone else was going to. But I also recall the great happiness of being invited at another event to dance with a very handsome young man. In adulthood the things that bring great joy--birth, love, marriage--also bring responsibility and the risk of loss. Love may not last, sex isn’t always good, loved ones die. For adults, happiness is complicated. My dictionary explains happy as “lucky” or “fortunate”, but I think a better explanation of happiness is “the capacity for enjoyment”. The more we can enjoy what we have, the happier we are. It’s easy to overlook the pleasure we get from loving and being loved, the company of friends, the freedom to love where we please, even good health. Nowadays, with so many choices and such pressure to succeed in every area, we have turned happiness into one more thing we “gotta have”. We’re so self-conscious about our “right” to it that it’s making us extremely unhappy. So we chase it and consider it to be the same as wealth and success, without noticing that the people who have those things aren’t necessarily happier. While happiness may be more complex for us, the solution is the same as ever. Happiness isn’t about what happens to us--it’s about how we perceive what happens to us. It’s the ability to find a positive for every negative, and view a setback as a challenge. It’s not wishing for what we don’t have, but enjoying what we do possess.

26. According to the author, happiness lies in the ability to ______. A.think of something extraordinary B.experience delight at an old age C.feel the magic quality of pleasure D.enjoy what one has at the moment

正确答案:D

解析:细节题。由文章最后一句“It’s not wishing for what we don’t have,but enjoying what we do possess.”可知,快乐是要享受我们所拥有的,与此对应的选项是D。

27. According to the passage, a teenager looks at happiness mainly in terms of ______.

A.material gains B.social distinction C.spiritual satisfaction D.academic achievements

正确答案:C

解析:推理题。文章提到teenager的是第三段,所以本题由第三段推断。第三段第二句说青少年的快乐以兴奋、爱和受欢迎的程度为条件,这些都是精神方面的。故选C。

28. As is suggested in the passage, failure to feel happy often results from ______.

A.lack of company of friends

B.lack of freedom to love and be loved C.taking everything one has for granted D.ignoring the choices one is given in life

正确答案:C

解析:推理题。从文章倒数第二段“The more we can enjoy what we have,the happier we are.”和“It’s easy to overlook the pleasure we get from loving and being loved,the company of friends...”可知,我们并没有把生活中的普通事情当成快乐的条件,换句话说,就是我们忽略了生活中那些可以带给我们快乐的事情,不把它们看作是快乐的源泉,而把一切当作是理所当然的。故选C。

29. The author implies that when one chases wealth and finally gets it ______. A.he can realize what happiness is B.he may not end up with happiness C.he may consider it extreme happiness D.he should not feel content with himself

正确答案:B

解析:推理题。此题答案可从文章倒数第二段最后一句话推测出来。这句话前半部分说我们追求财富和成功,以为那就是快乐,却没注意到那些拥有财富和成功的人并不一定快乐。说明追求财富和成功并不等于就能拥有快乐。故选B。

30. The passage aims to tell ______. A.the real meaning of happiness B.the great importance of happiness C.the constant pursuit of happiness D.the changing concept of happiness

正确答案:A

解析:主旨题。本题考查考生对全文的整体理解。文章列举了我们关于快乐的普遍观点,而后对其错误之处进行了剖析,旨在纠正我们对快乐含义的误解(例如不把生活中的普通事情看作是快乐),告诉我们什么才是真正的快乐。故选A。

Whenever advertisers want you to stop thinking about the product and to start thinking about something bigger, better, or more attractive than the product, they use that very popular word “like”. The word “like” is the advertiser’s equivalent of the magician’s use of misdirection. “Like” gets you to ignore the product and concentrate on the claim the advertiser is making about it. “For skin like peaches and cream” claims the ad for a skin cream. What is this ad really claiming? It doesn’t say this cream will give you peaches-and-cream skin. There is no verb in this claim, so it doesn’t even mention using the product. How is skin ever like “peaches and cream” ? Remember, ads must be read exactly according to the dictionary definition of words. This ad is making absolutely no promise for this skin cream. If you think this cream will give you soft, smooth, and youthful-looking skin, you are the one who has read the meaning into the ad. The wine that claims “It’s like taking a trip to France” wants you to think about a romantic evening in Paris as you walk along the street after a wonderful meal in an intimate cart. Of course, you don’t really believe that a wine can take you to France, but the goal of the ad is to get you to think pleasant, romantic thoughts about France and not about how the wine tastes or how expensive it may be. That little word “like” has taken you away from crushed grapes into a world of your own imaginative making. Who knows, maybe the next time you buy wine, you’ll think those pleasant thoughts when you see this brand of wine, and you’ll buy it. How about the most famous “like” claim of all, “Winston tastes good like a cigarette should”? Ignoring the grammatical error here, you might want to know what this claim is saying. Whether a cigarette tastes good or bad is a subjective judgment because what tastes good to one per son may well taste horrible to another. There are many people who say that all cigarettes taste terrible, other people who say only some cigarettes taste all right, and still others who say all cigarettes taste good.

31. The word “like” in an ad often focuses the consumer’s attention on ______. A.what the advertiser says about the product B.what magic the product really possesses C.why the advertiser promotes the product

D.why the product is as good as promised

正确答案:A 解析:细节题。由文章第一段第三句“‘Like’gets you to ignore the product and concentrate on the claim the advertiser is making a bout it”可知,“like”一词将观众的注意力集中在了广告词上。故选A。

32. The author suggests that language in ads should be understood ______. A.according to its dictionary definition B.according to its contexts C.imaginatively D.impartially

正确答案:A 解析:细节题。从文章第一段倒数第三句“Remember,ads must be read exactly according to the dictionary definition of words.”可见,作者认为观众应该根据字典的解释来看待广告词,故A正确。

33. To promote sales, advertisers often exploit consumers’ ______. A.economic status B.practical need C.emotional need D.social status

正确答案:C

解析:推理题。本题应从第二段推测,第二段主要意思是广告怎样使你沉浸在美好的想象中,且从文章的用词(pleasant,romantic...)我们可知,所产生的联想都是与精神和情绪有关的。故C正确。

34. Advertisers often use ambiguous language to ______. A.promise excellent quality B.cash in on grammatical errors

C.appeal to consumers’ rational judgments D.take advantage of consumers’ imagination

正确答案:D

解析:推理题。题干为“广告商通常使用暖昧、不明确的语言来…”,本文说的是广告词使观众产生联想,与此有关的选项是D。

35. The best title for the passage would be ______. A.The Magic of “Like” in Advertising B.The Promise of “Like” in Advertising C.The Definition of “Like” in Advertising D.The Application of “Like” in Advertising

正确答案:D

解析:主旨题。文章主要说的是“像”一词在广告词中的应用, B,C与文意无关。且从作者的语气我们可以判断作者对广告商的这种做法是持反对态度的,从而排除A。故选D。

Part BDirections: Read the text, match the items (61-65) to one of the statements (A to G) given below. Mark your answers on ANSWER SHEET 1.

Read five students’ talks about traveling around Europe using an Inter-Rail ticket. The ticket allows people under the age of twenty-six to travel wherever they want within Europe for one month. For questions 61 to 65, match the name of each student (61 to 65) to one of the statements (A to G) given below. Mark your answers on ANSWER SHEET 1. Patricia: I went by Inter-Rail this summer with a group of friends from university. I think it worked very well, although a few of them said they’d never do it again--I guess it wasn’t quite like they thought it was going to be--not as comfortable probably. We usually slept in hostels or on the train so we were completely exhausted but I think we had a great time. Next year I’ll see if I can per haps visit fewer places and not get so worn out. Davis: I traveled about 6,000 kilometres in four weeks with a couple of friends from college. We spent weeks planning out the route and all the places we were intending to go to. Would I do it again? Well, I’d have to think carefully about that but, on the whole the trip was good for me as I was the official translator, which was great as I’m normally a bit shy of talking to people I don’t know. On the last night of the holiday they treated me to a really expensive meal for helping them out. It was terrific! Jenise: Well, I guess I had a good time now when I look back on it, and I saw eight countries in four weeks. Everything went well but I think that from now on I’ll probably choose to do something else. I want to meet local people rather than just people who work for the train service ! I did get to know quite a few other English and American students and they were great but it didn’t do much for my French and German. Nigel: I think it’s definitely the best way of getting around Europe even though you have to spend money on the Inter-Rail ticket before you leave. I have a friend who hitch-hikes and he says that’s the only way to travel because it’s free and you see more interesting places. But I knew I could jump on a train wherever I wanted in the morning, while he would still be standing in the rain hoping for a lift. So all in all I think I got the better deal, especially as I could take the night train and save on hotel bills. Hawk: I’ve done it quite a few times now and I’m used to the kind of problems that arise--like hawing to sleep in a park because the train arrived too late for me to get a hostel bed, and trying to keep to a tight budget. The mistake people often make is to just get off at the tourist spots. Try getting off the train at the little villages, like I do. They’re usually fascinating and the people are friendlier, too. Even if they don’t understand your miserable attempt at their language they still smile and nod. Now match each of the students (61 to 65) to the appropriate statement. Note: there are two extra statements. Statements[A] I’d like to try something

different from this trip.[B] I saw something most people missed.[C] The trip didn’t work out as expected.[D] The trip gave me a chance to socialize with people.[E] I wish I had seen more places on the trip.[F] The trip was tiring yet enjoyable.[G] The trip was good value for the money.

36. Patricia

正确答案:F

解析:本题是细节题。第一段文章作者对自己旅行的感觉的描述有“exhausted”“...I think we had a great time.”。这与F项的表述一致。

37. Davis

正确答案:D

解析:本题是推理题。第二段第四句说自己平时不太擅长跟陌生人说话,所以这种旅行对他有好处,说明旅程给他提供了与人交往的机会。这与D项表述一致。

38. Jenise

正确答案:A

解析:本题是细节题。由文章第三段第二句“…I’ll probably choose to do something else.”可知作者大概会选择做一些别的事情。这与A项表述一致。

39. Nigel

正确答案:G

解析:本题是推理题。第四段最后一句话说他可以选择晚上坐车,这样就省了住宿费。说明买青年票旅行能节约钱。这与G项表述—致。

40. Hawk

正确答案:B 解析:本题是推理题。最后一段话说很多人都只去著名的景点而忽略了小地方,作者自己经常去一些小村庄,这些地方往往很有趣所以他看的东西是别人没看到的。这与B项表述一致。

Section IV Writing (40 minutes)Directions: You should write your responses to both Part A and Part B of this section on ANSWER SHEET 2.

Part A

41. Suppose your neighbor Uncle Li feeds many pigeons in his corridor, which interferes with your daily life quite a lot. You have communicated with Uncle Li, but he refused to move away the pigeons. Write a letter of complaint to the

neighborhood committee. Your letter should include: 1. a description of the situation 2. complaint about the situation 3. your request You should write approximately 100 words. Do not sign your own name at the end of the letter. Use Wang Lin instead. You don’t need to write the address.

正确答案:Dear Sir/Madam, I write this letter of complaint to you because I really can’t stand those pigeons in my corridor any more. My neighbor Uncle Li raises many pigeons in the corridor that he shares with us and it’s very noisy with those pigeons flying in and out now and then. Moreover, it’s always so dirty and smelly with the droppings everywhere in the corridor that it’s a suffering to pass by the corridor. I’ve communicated with Uncle Li but he refused to move away his pigeons. So I’d like you to ask him to reconsider it. Because his pigeons have

interfered with the life of the whole neighborhood. Yours sincerely, Wang Lin

解析: 本篇要求写一封投诉信。在写这类文章的时候,要看清题目的要求及具体的内容是什么。有的考生遇到这样的命题作文可能觉得没有东西可写。我们可以置身其中,设身处地的想想如果这样的事情发生在自己身上我们应该有什么反应。还有,写投诉信要注意语气,要以一种跟人讲道理的口气来写而不是蛮横无理。经典词句: 1.I really call’t stand.我真是不能忍受。“忍受”一词可以用“stand”,“bear”,“tolerate”表示。 2.So I’d like you to ask him to reconsider it.所以我希望您可以让他重新考虑。这里是委婉的说法,写信的人当然是希望收信人让Uncle Li把鸽子拿走,但是语气不能太强烈,故他用了reconsider。

Part B

42. Below are pictures showing two mothers teach their children differently how to treat the elderly. Look at the pictures and write an essay of about 120 words making reference to the following points: 1. a description of the two pictures 2. your comment on the behaviors of the two mothers

正确答案: It’s very important to teach children how to treat the elderly. Because the way the child learns now is the way he/she will treat his/her parents in the future. But still many mothers give the wrong idea to their children. The picture on the left shows the selfishness of the mother completely, as she tells her son to eat the apple without giving any m his grandma. On the contrary, many mothers teach their children in a proper way. The picture on the right describes a nice mother who asks her son to give the bigger apple to his grandma. Basically, mothers in our country can be divided into the two sorts as described in the two pictures. It’s clear who should be criticized. To treat the elderly well is our duty. Do not follow the example of the mother in the left picture.

解析: 写看图作文关键还是看懂图片并理解图片的寓意。把图片的内容和所蕴含的意思表达清楚之后,还要联系实际作适当的评论。经典词句: 1.Because the way the child learns now is the way he/she will treat his/her parents in

the future.因为孩子现在学到的方式就是将来他/她对待自己父母的方式。 2.The picture on the left shows.../The picture on the right de scribes...这个句型在写看图作文时经常用到,要学会引用。 3.To treat the elderly well is our duty.好好对待老人是我们的责任。 4.on the contrary相反;在表达两个截然不同的情况时,用这个短语来连接。 5.Do not follow the example of the mother in the left picture.这句话是一句号召性的话语,再一次表明作者的态度,是很好的结尾。

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- gamedaodao.com 版权所有 湘ICP备2022005869号-6

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务